Medewerkers


Ik ben Mandy Ladan, 33 jaar, uit Den Haag. Ik ben getrouwd met Sander en moeder van Gioia (7) en Vita (5). In 2011 heb ik MommaLuv opgericht. Hiermee hebben we duizenden baby's in 9 verschillende ontwikkelingslanden aan een betere opstart van hun leventje geholpen

 

Ik ben Pascal Weerwag. Ik ben 37 jaar en getrouwd met Floris. Sinds 2016 ben ik mede-eigenaar/directeur bij Natalis. Met fijne collega’s produceren wij de kraampakketten in Nederland in opdracht van verzekeringsmaatschappijen voor vrouwen die in verwachting zijn.

 

Ik ben Colinda Janssen en ik woon en werk in Liberia. Sinds december 2015 ben ik als lekenmissionaris van de SMA uitgezonden naar Liberia. Sindsdien ben ik ook contactpersoon van MommaLuv. Inmiddels hebben we meer dan 200 moeders van een MommaLuv-pakket kunnen voorzien en daarmee hebben we evenveel baby’s aan een betere opstart van hun leventje geholpen. MommaLuv is echt een begrip hier in het westen van Liberia. Ik vind het geweldig dat we nu ook in de prenatale zorg iets kunnen gaan betekenen en Natalis kraampakketten kunnen gaan verstrekken met dit MommaLuv Birth Project.